28 Mayıs 2013 Salı

abiye elbise modelleri 2013 : donna karan

farklı tatlar arayan, feminem ve seksi bir görünüşün hayallerini kuran herkese önerebileceğim tek marka Donna Karan Abiye elbise modelleridir.  Farklı ve klasik tarzdan çok farklı hazırlanmış kesimleri, kumaşların rüzgarda sallanan hafifliği ile bambaşka bir tarz arayan ve davetlerin, gecelerin yıldızı olmak isteyen her kadının dolabında mutlaka donna rakan abiyeleri bulunmalı diyorum.

Genel olarak düğün, balo mezuniyet günlerinde tercih edebileceğiniz abiye elbiseler, sizi diğer günlerin aksine, o güne özel bir şıklık katmalıdır. Bu yüzden seçeceğiniz abiye elbise modelleri, tam olarak sizi yansıtmalı, ruhunuzla bütünleşmelidir. Moda da ulaşılabilirlik çok önemli bir kavram yani moda hem sanat hemde tüketilebilen bir olgu olması nedeniyle bir çok tasarımcının o ince çizgide bocaladığını, biliyoruz. İşte donna karan abiye elbise modelleri, nerde durduğunu bilen ayakları yere basan geniş bir koleksiyon sunuyor.

Koleksiyonda kısa abiye elbise modelleri, şık kemerler ve kuşaklar ile desteklenmiş, etek üçlarında kullanılan dantel detaylar, elbiseye hafif ve parıltılı güzellik katıyor. Omuz ve boyun bolgesinde kullanılan tüllerin ise kıyafeti, modern bir gece elbisesi, ve daha genç bir görünüme ulaştırıyor.

Genel olarak düğünde, özel gecelerde giymek için abiye elbise modelleri arayan herkesin Donna Karan markasına göz atmasını tavsiye ederim, aşağıda verdiğim linkten Abiye elbise modellerini inceleyebilirisiniz.
http://abiyebudur.blogspot.com/2013/04/donna-karan-2013-abiye-elbise-modelleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder