22 Mayıs 2013 Çarşamba

Koton'dan muhteşem mayolar

mayo modelleri, bikini modelleri, 2013 mayo, 2013 bikini, mavi mayo, mavi bikini, siyah mayo, dantelli mayo, straplez mayo, taşlı mayo
koton mayolar
koton mayo modelleri ile tekrardan karşımızda, 2013 yılına ait modeller ile şıklık yarışında bir adım önde olmak isteyen bayanların ilk olarak koton mayo modellerini incelemelerini tavsiye ediyorum. Olgun ve zerafet dolu bir koleksiyon hazırlayan marka, farklı stil ve trendeleri bikini modellerinde harmanlayarak, ortaya gerçeten takdir edilecek işler çıkarıyor.


Genel olarak siyah mayo modelleri, mavi modelleri, pembe ve desenli modellerin ağırlıktao lduğu mayo koleksiyonunda, ilginç ve alışılmışın dışındaki detaylar koleksiyonu diğer markalara oranşa farklı bir yere koymamıza sebep oluyor.

Püsküllü mayo modelleri, dantelli mayo modelleri, taşlı mayo modelleri, boyundan askılı mayo modelleri, straplez mayo modelleri ile geniş bir seçenek hazırlayan koton, bu yaz sahillerin vazgeçilmez markalarından olmaya aday görünüyor. Modelleri incelemek için aşağıda link var geç kalmayın :)

http://abiyebudur.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder